
Stegte nudler med kylling
Hurtig, nem og yderst velsmagende ret
Ingredients
- 250 g æg nudler
- 1 stk Rød peberfrugt
- 2 stk Forårsløg
- 2 stk Gulerødder
- 3 stk Kyllingebryst
- 2 spsk Sojasauce
- 1 spsk Ristet Sesamolie
- 1 håndfuld Saltede peanuts
Instructions
- Bring en tilpas mængde saltet vand i kog i en mellemstor gryde til nudlerne. Halvér peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i tynde strimler. Skærf orårsløget i tynde ringe på skrå.
- Riv gulerødderne groft på et rivejern
- Kom nudlerne i det kogende vand og kog dem som anvist på på pakken (typisk 3-5 min). De skal stadig have lidt bid.Hæld vandet fra i en si eller dørslag og skyld nudlerne kort i koldt vand og lad dem dryppe af.
- Rens kyllingebrysterne, dup kødet tørt og der dem i lange 1 cm crede strimler.
- Steg kød of peberfrugtstrimlerne i en wok eller sauterpande. med 1 spsk olie i 3-4 min. veed kraftig varme. Krydr med salt og peber og tag det hele af panden og sæt det til side på en tallerken.
- Steg nu nudlerne på pande i en spsk olie o 1-2 min ved jævn varme. Vend gulerødder, kød og peberstrimler i og steg det hele i yderligere 3-4 min. tilsæt sojasovs og ristet sesamolie lidt af gange og smag til. Vend nu forårsløgene i. pynt med jordnødder på toppen og server retten