Stegte nudler med kylling

Hurtig, nem og yderst velsmagende ret
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Course Hovedret

Ingredients
  

  • 250 g æg nudler
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 2 stk Forårsløg
  • 2 stk Gulerødder
  • 3 stk Kyllingebryst
  • 2 spsk Sojasauce
  • 1 spsk Ristet Sesamolie
  • 1 håndfuld Saltede peanuts

Instructions
 

  • Bring en tilpas mængde saltet vand i kog i en mellemstor gryde til nudlerne. Halvér peberfrugten, fjern kernerne, og skær den i tynde strimler. Skærf orårsløget i tynde ringe på skrå.
  • Riv gulerødderne groft på et rivejern
  • Kom nudlerne i det kogende vand og kog dem som anvist på på pakken (typisk 3-5 min). De skal stadig have lidt bid.
    Hæld vandet fra i en si eller dørslag og skyld nudlerne kort i koldt vand og lad dem dryppe af.
  • Rens kyllingebrysterne, dup kødet tørt og der dem i lange 1 cm crede strimler.
  • Steg kød of peberfrugtstrimlerne i en wok eller sauterpande. med 1 spsk olie i 3-4 min. veed kraftig varme. Krydr med salt og peber og tag det hele af panden og sæt det til side på en tallerken.
  • Steg nu nudlerne på pande i en spsk olie o 1-2 min ved jævn varme. Vend gulerødder, kød og peberstrimler i og steg det hele i yderligere 3-4 min. tilsæt sojasovs og ristet sesamolie lidt af gange og smag til. Vend nu forårsløgene i. pynt med jordnødder på toppen og server retten