
Ravioli med champignon flødesauce
En super lækker og hurtig ret, hvis du køber dine ravioli færdiglavet (mezzelune m. ricotta, svampe og sort trøffel er de bedste 😉 – og blot servere et stykke stegt kyllingebryst hertil.
Ingredients
- 2 spsk Olivenolie
- 250 g champignon skåret i tynde skiver
- 4 fed Hvidløg
- ⅓ tsk Muskatnød revet
- 1 dl Hvidvin
- 2,5 dl Fløde
- 2,5 dl Parmasan revet
Instructions
- Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød. Lad det steg i cirka 5 minutter.
- Tilsæt så hvidvinen og fløden og lad saucen koge op
- Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesanen. Rør rundt indtil parmesanen er smeltet og saucen er tyknet.
- Smag til med salt og peber.
Notes
Server raviolien (Mezzelune) på en tallerken med lidt af saucen henover. Pynt gerne med et par flager parmesan. og skiveskåret stegt kyllingebryst