
Græsk bøf m. tomatsovs
Ingredients
Bøffer:
- 500 g Hakket Oksekød
- 1 stk Løg stort
- 3 fed Hvidløg
- 1 bdt Persille
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
- 1 spsk Oregano
- 1 spsk Basilikum tørret
- 100 g Fetaost
Sovs:
- 2 ds Hakkede tomater mutti 🙂
- 3 fed Hvidløg
- 1 tsk Sukker
- 1 tsk Salt
- ½ tsk Peber
- 2 spsk Basilikum tørret
- 1 dl Olivenolie
Instructions
Bøffer:
- Kom oksekødet i en skål. Hak løget i små stykker. Hak persille og tilsæt begge dele til oksekødet. Kom salt, peber, oregano, basilikum og hvidløg i. Farsen røres grundigt.
- Skær fetaost i tern og tilsæt dem til sidst i røreprocessen.
- Bøfferne formes (4 store eller 8 små) og steges hårdt af på begge sider.
Sovs:
- Kom hakkede tomater i et ildfast fad, tilsæt hakket (eller presset) hvidløg og krydderier, samt sukker. slut af med olivenolien og rør let rundt.
- Når bøfferne er brunede på begge sider, tages de af panden og lægges op i det ildfaste fad med tomatsovs, og fadet sættes midt i ovnen - ca. 50 min. ved 200°
Notes
Serveres med bulgur og cremefraishe