Karrysuppe m. Kylling og ris

Prep Time 25 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 1 hour
Course Hovedret, Suppe
Servings 4

Ingredients
  

  • 4 stk Kyllingebrystfileter
  • 1 stk løg
  • ½ stk Knoldselleri
  • 2 stk Gulerødder
  • 1 stk Bagekartoffel
  • spsk Olivenolie
  • 1 spsk Karry
  • 2 fed Hvidløg
  • 9 dl Hønsebouillon
  • 1 ds Kokosmælk
  • 1 spsk Ingefær fint revet
  • 1 spsk Citron saft
  • salt & peber

Instructions
 

  • Pil og snit løget i små tern.
  • Skræl og skær knoldselleri, gulerødder og bagekartoffel i mindre stykker.
  • Opvarm en gryde med olivenolie og steg løgene møre ved svag varme i nogle minutter.
  • Tilsæt karry og hvidløg og rist videre i 1-2 minutter.
  • Kom knoldselleri, gulerødder og bagekartoffel i gryden sammen med vandet og læg låg på.
  • Kog suppen i ca. 20-25 minutter, til grøntsagerne er møre.
  • Blend suppen, til den opnår en jævn konsistens.
  • Tilsæt kokosmælk og ingefær og bring suppen i kog igen i et par minutter minutter.
  • Smag til med salt, peber og lidt citronsaft....og evt. Chili
  • Steg kyllingebrystkødet på en pande med smør i 7-8 minutter på hver side, til det er gennemstegt... skær den efterfølgende i mundrette skiver.

Notes

Serveres med jasmin ris og evt. med ristet kokosmel og hakket persille som drys og nogle stænger af gulerødder og agurk ved siden af.
Keyword opdateret