
Karrysuppe m. Kylling og ris
Ingredients
- 4 stk Kyllingebrystfileter
- 1 stk løg
- ½ stk Knoldselleri
- 2 stk Gulerødder
- 1 stk Bagekartoffel
- 1½ spsk Olivenolie
- 1 spsk Karry
- 2 fed Hvidløg
- 9 dl Hønsebouillon
- 1 ds Kokosmælk
- 1 spsk Ingefær fint revet
- 1 spsk Citron saft
- salt & peber
Instructions
- Pil og snit løget i små tern.
- Skræl og skær knoldselleri, gulerødder og bagekartoffel i mindre stykker.
- Opvarm en gryde med olivenolie og steg løgene møre ved svag varme i nogle minutter.
- Tilsæt karry og hvidløg og rist videre i 1-2 minutter.
- Kom knoldselleri, gulerødder og bagekartoffel i gryden sammen med vandet og læg låg på.
- Kog suppen i ca. 20-25 minutter, til grøntsagerne er møre.
- Blend suppen, til den opnår en jævn konsistens.
- Tilsæt kokosmælk og ingefær og bring suppen i kog igen i et par minutter minutter.
- Smag til med salt, peber og lidt citronsaft....og evt. Chili
- Steg kyllingebrystkødet på en pande med smør i 7-8 minutter på hver side, til det er gennemstegt... skær den efterfølgende i mundrette skiver.
Notes
Serveres med jasmin ris og evt. med ristet kokosmel og hakket persille som drys og nogle stænger af gulerødder og agurk ved siden af.