Minestronesuppe

Suppen over alle supper 🙂
Prep Time 45 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 2 hours 15 minutes
Course Hovedret, Suppe
Servings 6

Ingredients
  

  • 500 g Hakket Oksekød
  • 1 pk Bacon i skiver
  • 2 stk Røde Peberfrugter
  • 3 stk Store Løg
  • 5 fed Hvidløg
  • 1 ds Majs
  • 4 stk Oksebouillonterninger
  • ¼ l Piskefløde
  • 1 bk Pikant Flødeost
  • l Vand
  • 4-6 Store Kartofler
  • 8 stk Gulerødder
  • 1 spsk Paprika
  • ½ tsk Chilipulver
  • 1 tsk Friskkværnet sort Peber
  • salt

Instructions
 

  • Skær bacon i tynde skiver og svits med oksekød og grofthakket løg.
  • Tilsæt Hvidløg og krydderier, når kødet har taget farve.
  • Kartofler, gulerødder og peberfrugt skæres i tern og tilsættes.
  • Tilsæt majs, vand og bouillonterninger og lad suppen “simreboble” i en god time.
  • Tilsæt flødeost og fløde og smag til med salt, peber og paprika.

Notes

Serveres med et stykke godt brød og evt. et par spåner parmesanost:)
Keyword opdateret