Skinkestang

En rigtig 80´er opskrift, der bare smager godt 🙂
Prep Time 30 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

  • 200 g Skinke tynde strimler/tern
  • 3 pl Butterdej ell. en rulle
  • 200 g Flødeost Naturel
  • 250 g Champignion
  • 2 tsk Sennep
  • evt. 1 bundt purløg

Instructions
 

  • Svits champignon ved høj varme, så alt væde er væk
  • Kom de varme champignon i en skål og bland de øvrige ingredienser heri.
  • Rul butter dejen ud på bagepapir, fordel fyldet som en pølse på midten, skær riller i siderne af butterdejen og flet butterdejen sammen om fyldet, så det er helt tæt.
  • Sættes i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 40 min.

Notes

Serveres med en god frisk salat
Keyword opdateret