
Farsbrød
En Børnevenlig udgave
Ingredients
- 500 g Hakket Kalv og Flæsk
- 1,5 tsk Salt
- 2 stk Æg
- 1 dl Havregryn
- 1 dl Mælk
- 0,5 stk Løg finthakket
- 1 fed Hvidløg
- 16 skv Bacon
- Friskkværnet Peber
Instructions
- Tænd ovnen på 200°
- Start med at røre kødet sejt med salt.
- tilsæt derefter æg og rør til det er optaget i farsen.
- Tilsæt havregryn, mælk og peber (efter smag). Tilsæt knust hvidløg og finhakket løg.
- Læg baconskiverne på et ark bagepapir (tæt), så de danner en aflang firkant. læg farsen i en pølse ovenpå og rul bacon rundt om. Herefter lægges Farsbrødet i et ildfast fad (Sørg for at “bacon-samlingen” vender nedaf, så krøller den ikke op under stegning.
- Steges i ca. 35 minutter ved 200°.. de sidste 20 på intervalgrill, hvis du ønsker sprød bacon. - Vend evt. farsbrødet undervejs.
Notes
Væden fra farsbrødet kan med fordel hældes fra og bruges som base for en opbagt sovs