Britta´s Chokoladekage

Den klassiske til en børnefødselsdag 🙂
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Course Kage & Dessert

Ingredients
  

  • 2 Æg
  • 200 g Sukker
  • dl Mælk
  • 250 g Mel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 2 tsk Vanillesukker
  • 1 spsk Kakao
  • 150 g Smør

Instructions
 

  • Alle ingredienser (undtaget smør) røres sammen i en stor skål.
  • Smøret smeltes og røres herefter i blandingen som det sidste.
  • Dejen hældes i en bageform (smurt eller m. bagepapir) og denne sættes i ovnen i ca 20-30min ved 200°

Notes

Stik evt. en spisepind ind i midten af dejen, efter de 20 min er gået.. klæber der dej til denne når den hives ud, er den endnu ikke færdig... gentag evt igen efter nogle minutter.
Lad den afkøle helt inden du evt. kommer glasur på kagen.
Keyword opdateret