Pulled Chicken

Smagfuld og mørt...
Prep Time 20 minutes
Cook Time 3 hours 15 minutes
Total Time 3 hours 35 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

  • 3 kyllingefileter

  • Marinade
  • 2 spsk ketchup
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk Liquid smoke eller røget paprika
  • barbecue sauce efter behag

Instructions
 

  • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
  • Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
  • Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
  • Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
  • Sæt kyllingen i ovnen ved 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
  • Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler.- Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket, hvis du ønsker den mere saftig eller smagfuld.
  • Fadet sættes tilbage i ovnen - nu udækket - ved 200 grader varmluft i 10 minutter, eller steges af på en rygende varm pande, for at give den lidt stegeskorpe og konsistens inden servering.

Notes

Server i burgerboller med coleslaw. I pitabrød eller tortillawraps med salat, i Taco skaller eller i Quesadillas
Keyword opdateret