
Kylling i fad med pikant og grøntsager
Ingredients
- 2 kyllingebryst i tern
- 2 spsk olivenolie + evt. lidt smør
- 50 g bacon findelt
- 2 løg finthakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 3 porrer skåret i tynde strimler
- 2 røde peberfrugter skåret i tynde strimler
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk tomatpuré
- 1 tsk timian tørret
- 100 g flødeost pikant
- 1 dl piskefløde
- salt
- sort peber friskkværnet
Instructions
- Steg bacon sprødt på en pande og tag dem op på fedtsugende papir
- Krydder kyllingen med salt og peber og brun dem af på samme pande i lidt olivenolie ell. smør og fedtet fra baconen.
- De stegte kyllingestykker og baconen kommes i et smurt ovnfast fad.
- Sauter nu løg, hvidløg og porrer på den brugte pande ved middelvarme til løgene er klare og bløde.
- Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, timian, pikantost, peberfrugt og piskefløde på panden og rør det godt rundt. - Bring det til kogepunktet og smag til med salt og peber.
- Fordel saucen over kyllingen og bag i en forvarmet ovn ved 175° varmluft i 20 minutter.
- Pynt gerne med lidt persille eller andet grønt ved servering.
Notes
Server med jasminris og evt. en god grøn salat.
Pynt gerne med lidt persille eller andet grønt ved servering.
Pynt kunne være en af nedenstående:
1 håndfuld persille
1 håndfuld frisk timian
1 håndfuld fintsnittet grønkål
1 håndfuld persille
1 håndfuld frisk timian
1 håndfuld fintsnittet grønkål