
Fried Rice m. Kylling
Ingredients
- 250 g ris kogt og afkølede fx jasmin eller basmati ris
- 3 stk kyllingebryst skåret i tern
- 3 spsk olivenolie
- 1 stk rødløg finthakket
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 spsk soja
- 1 spsk kokossukker
- 4 spsk fishsauce
- 2 stk forårsløg finthakket
- 2 stk gulerødder skrællede og skåret i tynde strimler
- 1 stk tomat skåret i tynde både
- 1 stk rød peberfrugt skåret i strimler
- 1 stk lime
- 1 håndfuld Cashewnødder
Instructions
- Varm en pande eller wok op med olie og sauter løg og hvidløg deri til de er klare og bløde.
- Kom kyllingestykkerne i, vend dem løbende og steg til de er møre – hvis man har en rest kylling fra dagen før, så vil den være rigtig god at bruge
- Tilsæt ris og rør godt rundt, mens risen bliver varmet godt igennem.
- Tilføj nu kokossukker, soya, fishsauce og gulerødder. Varm godt igennem, risene må gerne blive lidt sticky (tilføj evt ekstra olie) – tjek at kyllingen er gennemstegt og vend til sidst tomater og peberfrugt i retten.
- Anret på tallerkener med limeskiver til at dryppe på, et drys af friske forårsløg, korianderblade & cashewnødder