
Pasta m. oksemørbrad i svampe-flødesovs
En næsten dekadent pastaret 🙂
Ingredients
- 500 g rigatoni pasta
- 250 g blandede svampe
- 2 fed hvidløg
- 4 stk forårsløg
- 400 g oksemørbrad
- 1 stor dusk frisk salvie
- 3 dl piskefløde
- 3 dl koncentreret okse eller kalve fond
- 150 g revet Primadonna eller parmesan ost
Instructions
- Sæt en gryde over med rigeligt letsaltet vand. Kog pastaen efter posens anvisning.
- Varm en pande med olivenolie. Rens svampene med en serviet eller børste og steg af på panden med friskkværnet peber.
- Snit hvidløg og forårsløg fint og steg af med svampene.
- Saml alle grøntsagerne på en side af panden. Skær oksemørbraden i tynde skiver. Tilføj lidt mere olivenolie og steg kødet af, til det har en pæn stegeskorpe.
- Når kødet er brunet af, snittes salvie fint og tilføjes. Gem lidt salvie til anretning.
- Tilføj fløde og fond til panden og skru ned på medium varme.
- Riv osten ned i saucen. Gem lidt ost til anretning.
- Hæld pastaen i en si og lad den stå og dampe af i et par minutter.
- Tilføj pasta til saucen og varm op til osten er smeltet.
- Anret i en dyb tallerken og top med lidt revet ost og salvie!
Notes
Serveres med friske basilikumblade på toppen, godt brød, samt et godt glas rødvin