Pasta m. oksemørbrad i svampe-flødesovs

En næsten dekadent pastaret 🙂
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 35 minutes
Course Hovedret, pastaret
Servings 4

Ingredients
  

  • 500 g rigatoni pasta
  • 250 g blandede svampe
  • 2 fed hvidløg
  • 4 stk forårsløg
  • 400 g oksemørbrad
  • 1 stor dusk frisk salvie
  • 3 dl piskefløde
  • 3 dl koncentreret okse eller kalve fond
  • 150 g revet Primadonna eller parmesan ost

Instructions
 

  • Sæt en gryde over med rigeligt letsaltet vand. Kog pastaen efter posens anvisning.
  • Varm en pande med olivenolie. Rens svampene med en serviet eller børste og steg af på panden med friskkværnet peber.
  • Snit hvidløg og forårsløg fint og steg af med svampene.
  • Saml alle grøntsagerne på en side af panden.
    Skær oksemørbraden i tynde skiver. Tilføj lidt mere olivenolie og steg kødet af, til det har en pæn stegeskorpe.
  • Når kødet er brunet af, snittes salvie fint og tilføjes. Gem lidt salvie til anretning.
  • Tilføj fløde og fond til panden og skru ned på medium varme.
  • Riv osten ned i saucen. Gem lidt ost til anretning.
  • Hæld pastaen i en si og lad den stå og dampe af i et par minutter.
  • Tilføj pasta til saucen og varm op til osten er smeltet.
  • Anret i en dyb tallerken og top med lidt revet ost og salvie!

Notes

Serveres med friske basilikumblade på toppen, godt brød, samt et godt glas rødvin
Keyword opdateret