Bøf Stroganoff

Klassisk "simremad"... når det er bedst 🙂
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 2 hours
Course Hovedret
Servings 6

Ingredients
  

  • 600 g Oksekød i strimler
  • 400 g Løg
  • 200 g Champignion
  • 25 g Smør
  • 2 spsk Olie
  • 1 tsk Paprika
  • 2 dl Oksebouillon
  • 2 dl Piskefløde
  • 70 g Tomatpure koncentreret
  • 1 dl Creme fraishe
  • Salt + peber

Instructions
 

  • Hak løgene, rens champignioner og del dem efterfølgende i kvarte
  • Brun kødet i halvdelen af fedtstoffet, tag det op.
  • Brun de hakkede løg og champignioner i den anden halvdel af fedtstoffet.
  • Kom kød, løg, champignioner, tomatpure, paprika, bouillon og fløde i gryden. Kom låg på, og lad simre i 1-1,5 timer afhængig af kødet.
  • Når kødet er mørt kommes cremefraishe i og retten koges igennem.
  • Smag til med salt og peber, og evt. 2-3 spsk cherry eller hvidvin.

Notes

Serveres med kartoffelmos
Keyword opdateret