
Bøf Stroganoff
Klassisk "simremad"... når det er bedst 🙂
Ingredients
- 600 g Oksekød i strimler
- 400 g Løg
- 200 g Champignion
- 25 g Smør
- 2 spsk Olie
- 1 tsk Paprika
- 2 dl Oksebouillon
- 2 dl Piskefløde
- 70 g Tomatpure koncentreret
- 1 dl Creme fraishe
- Salt + peber
Instructions
- Hak løgene, rens champignioner og del dem efterfølgende i kvarte
- Brun kødet i halvdelen af fedtstoffet, tag det op.
- Brun de hakkede løg og champignioner i den anden halvdel af fedtstoffet.
- Kom kød, løg, champignioner, tomatpure, paprika, bouillon og fløde i gryden. Kom låg på, og lad simre i 1-1,5 timer afhængig af kødet.
- Når kødet er mørt kommes cremefraishe i og retten koges igennem.
- Smag til med salt og peber, og evt. 2-3 spsk cherry eller hvidvin.
Notes
Serveres med kartoffelmos