Chokorug snackboller

Perfekt til madpakken eller som en lille snack
Course Kage & Dessert, Snack
Servings 14

Ingredients
  

  • 1 stk Hvidtøl 33cl
  • 10 g Gær
  • 1 tsk Salt
  • 100 g Rugmel
  • 125 g Fuldkornshvedemel
  • 150 g Hvedemel
  • 75 g Hørfrø
  • 75 g Solsikkefrø
  • 3 spsk Mørk Sirup
  • 150 g Mørk Chokolade grofthakket
  • 100 g Hasselnøddeflager

Instructions
 

  • Hæld hvidtøl i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, de forskellige meltyper, hørfrø, solsikkefrø, sirup og chokolade og rør det hele sammen til en klistret dej.
  • Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskabet til næste dag.
  • Form dejen til 12-14 små boller med en våd spiseske og rul dem i hasselnøddeflager.
  • Lad bollerne hæve tildækket i 2 timer.
  • Varm ovnen op til 250°
  • Sæt bollerne ind og skru straks temperaturen ned på 180°. Bag bollerne i 20 minutter, til de er gennembagte og lad dem afkøle på bageristen.
Keyword opdateret