
Chokorug snackboller
Perfekt til madpakken eller som en lille snack
Ingredients
- 1 stk Hvidtøl 33cl
- 10 g Gær
- 1 tsk Salt
- 100 g Rugmel
- 125 g Fuldkornshvedemel
- 150 g Hvedemel
- 75 g Hørfrø
- 75 g Solsikkefrø
- 3 spsk Mørk Sirup
- 150 g Mørk Chokolade grofthakket
- 100 g Hasselnøddeflager
Instructions
- Hæld hvidtøl i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, de forskellige meltyper, hørfrø, solsikkefrø, sirup og chokolade og rør det hele sammen til en klistret dej.
- Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskabet til næste dag.
- Form dejen til 12-14 små boller med en våd spiseske og rul dem i hasselnøddeflager.
- Lad bollerne hæve tildækket i 2 timer.
- Varm ovnen op til 250°
- Sæt bollerne ind og skru straks temperaturen ned på 180°. Bag bollerne i 20 minutter, til de er gennembagte og lad dem afkøle på bageristen.