
Glasur til kagepynt
Denne version kaldes også Royal Icing. - Den kan med fordel benyttes hvis der skal laves detaljer/pyntning, da den efter påføring tørrer hurtigt og holder formen.
Ingredients
- 1 bg past. æggehvider
- 150 g flormelis
- evt. 1 dråbe smagsstof vanille essens, limesaft, rom essens etc
Instructions
- Pisk æggehviden luftig i en skål med en håndmixer (ikke stiv, bare luftig)
- tilsæt nu flormelis lidt af gangen under fortsat let piskning, indtiil den ønskede konsistens er nået... jo længere du pisker, jo tykkere bliver den... hvilket ikke nødvendigvis er ønskværdigt.
- tilsæt smagsstof efter eget valg (eller undlad)
- kom nu glasuren i en plastpose/sprøjtepose og luk til... klip først hul når den skal bruges... kan sagten ligge i et par timer før brug.
Notes
Ønskes Chokoladeglasur fjernes ~20g flormelis fra opskriften og det erstattes med 1 spsk kakaopulver istedet.