Græsk bøf m. tomatsovs

Prep Time 25 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour 15 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

Bøffer:

  • 500 g Hakket Oksekød
  • 1 stk Løg stort
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 bdt Persille
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 1 spsk Oregano
  • 1 spsk Basilikum tørret
  • 100 g Fetaost

Sovs:

  • 2 ds Hakkede tomater mutti 🙂
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 tsk Sukker
  • 1 tsk Salt
  • ½ tsk Peber
  • 2 spsk Basilikum tørret
  • 1 dl Olivenolie

Instructions
 

Bøffer:

  • Kom oksekødet i en skål. Hak løget i små stykker. Hak persille og tilsæt begge dele til oksekødet. Kom salt, peber, oregano, basilikum og hvidløg i. Farsen røres grundigt.
  • Skær fetaost i tern og tilsæt dem til sidst i røreprocessen.
  • Bøfferne formes (4 store eller 8 små) og steges hårdt af på begge sider.

Sovs:

  • Kom hakkede tomater i et ildfast fad, tilsæt hakket (eller presset) hvidløg og krydderier, samt sukker. slut af med olivenolien og rør let rundt.
  • Når bøfferne er brunede på begge sider, tages de af panden og lægges op i det ildfaste fad med tomatsovs, og fadet sættes midt i ovnen - ca. 50 min. ved 200°

Notes

Serveres med bulgur og cremefraishe
Keyword opdateret