
Indisk Kyllingefilet
Ingredients
- 300 g Kyllingebrystfilet
- 2 tsk Karry
- 1 spsk Olie
- 250 g Champignion
- 1 fed Hvidløg
- 10 g Ingefær frisk
- 2 dl Hønsebouillon
- 1 dl Fløde/madfløde/mælk
- 1 spsk Majsstivelse
- 2 stk Forårsløg
- 2 spsk Peanuts saltede
Instructions
- Kyllingefileterne skæres i tern/strimler og vendes med karry, salt og peber. (dry rub)
- Champignion renses og skæres i skiver.
- Ingefær renses og rives.
- Kyllingestykkerne brunes i en wok med olie og champignionerne tilsættes. Steg under omrøring i ca. 3 min.
- Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon (kan være vand med hønse bouillion terning). Kog herefter retten igennem og tilsæt fløde og majsstivelse.
- Lad retten simre et par minutter og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
Notes
Serveres med kogte jasmin ris og et stykke naanbrød.