
Knækbrød
Lækre og sprøde af slagsen
Ingredients
- 175 g Speltmel
- 50 g Havregryn
- 40 g Hørfrø
- 40 g Sesamfrø
- 2 tsk Salt
- 1 tsk Bagepulver
- 2 dl Vand
- 50 g Olivenolie
Instructions
- Tænd ovnen på 200°
- Vend de tørre ingredienser godt sammen.
- Tilsæt vand og olie og rør dejen grundig sammen.
- Fordel dejen på 2 ark bagepapir. Læg et ark bagepapir over den ene og rul dejen ud med en kagerulle. Fjern det øverste lag bagepapir og lav spor i dejen for ønsket knækbrødsstørrelse (f.eks med et pizzahjul).
- Flyt bagepapiret over på en bageplade og sæt den i den forvarmede ovn.
- Bagetid er ca. 14 min.
- Gentag imens udrulningen af næste plade.
- Brødende sættes til afkøling på rist, inden de knækkes fra hinanden.
Notes
Skal opbevares tørt og i en tæt beholder, når de er helt afkølede.