Knækbrød

Lækre og sprøde af slagsen
Prep Time 30 minutes
Cook Time 14 minutes
Total Time 44 minutes
Course Bagværk, Snack
Servings 40

Ingredients
  

  • 175 g Speltmel
  • 50 g Havregryn
  • 40 g Hørfrø
  • 40 g Sesamfrø
  • 2 tsk Salt
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 dl Vand
  • 50 g Olivenolie

Instructions
 

  • Tænd ovnen på 200°
  • Vend de tørre ingredienser godt sammen.
  • Tilsæt vand og olie og rør dejen grundig sammen.
  • Fordel dejen på 2 ark bagepapir. Læg et ark bagepapir over den ene og rul dejen ud med en kagerulle. Fjern det øverste lag bagepapir og lav spor i dejen for ønsket knækbrødsstørrelse (f.eks med et pizzahjul).
  • Flyt bagepapiret over på en bageplade og sæt den i den forvarmede ovn.
  • Bagetid er ca. 14 min.
  • Gentag imens udrulningen af næste plade.
  • Brødende sættes til afkøling på rist, inden de knækkes fra hinanden.

Notes

Skal opbevares tørt og i en tæt beholder, når de er helt afkølede.
Keyword opdateret