
Kold Kartoffelsalat
En let udgave med ymer, der smager fantastisk frisk
Ingredients
- 1 kg Kolde Kogte Kartofler
- 5 dl A38 ell Ymer
- 2 spsk Mayonnaise
- 2 stk Løg finthakket
- 1 spsk Sød Fransk Sennep
- ½ tsk Karry
- 2 tsk Salt
- 1 tsk Sukker
- 1 bndt Purløg
Instructions
Kog kartoflerne møre og lad dem køle af
- Skær de kolde kogte kartofler i mundrette stykker og kom dem i en skål.
- Hak løgene fint og kom disse i en anden skål. I denne skål kommer du herefter ymer, mayonaise og sennep.
- tilsæt karry, salt og evt. sukker... smag den til med salt/karry.
- Hæld nu en passende mængde af denne dressing over i skålen med kartoflerne. Put lidt rigelig dressing i, da kartoflerne “suger” lidt væde. - Herefter skal den gerne trække mindst et par timer (kan med fordel laves dagen før).
- Før servering hakkes purløg og blandes i.