
Kylling i Karry m. kokosmælk og æbler
Lækker variant af en klassisk ret
Ingredients
- Ris til 4 personer
- 500 g Kyllingebryst
- 1 spsk spsk Karry
- 2 tsk tsk Stødt gurkemeje
- ½ tsk tsk tørrede Chiliflager
- 2 spsk spsk Olivenolie
- 2 stk Gulerødder
- 1 stk Æble
- 400 ml Kokosmælk
- salt + peber
Instructions
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær kyllingekødet i tern. Svits alle krydderierne i olie i en gryde, til det begynder at dufte. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Skyl æblet, fjern kernehus, og skær æblet i tern.
- Lad gulerødderne stege sammen med kødet i 5 minutter, og hæld så kokosmælk over. kom æblestykkerne i og Lad retten simre i 10 minutter - smag til med salt og peber.
Notes
Servér med kogte ris, friske æbletern, kokosflager og lidt plukket koriander.