Kylling i Karry m. kokosmælk og æbler

Lækker variant af en klassisk ret
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 50 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

  • Ris til 4 personer
  • 500 g Kyllingebryst
  • 1 spsk spsk Karry
  • 2 tsk tsk Stødt gurkemeje
  • ½ tsk tsk tørrede Chiliflager
  • 2 spsk spsk Olivenolie
  • 2 stk Gulerødder
  • 1 stk Æble
  • 400 ml Kokosmælk
  • salt + peber

Instructions
 

  • Kog risene efter anvisningen på pakken.
  • Skær kyllingekødet i tern. Svits alle krydderierne i olie i en gryde, til det begynder at dufte. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider.
  • Skræl gulerødderne, og skær dem i tern. Skyl æblet, fjern kernehus, og skær æblet i tern.
  • Lad gulerødderne stege sammen med kødet i 5 minutter, og hæld så kokosmælk over. kom æblestykkerne i og Lad retten simre i 10 minutter - smag til med salt og peber.

Notes

Servér med kogte ris, friske æbletern, kokosflager og lidt plukket koriander.
Keyword opdateret