
Pulled Chicken
Smagfuld og mørt...
Ingredients
- 3 kyllingefileter
Marinade- 2 spsk ketchup
- 4 spsk olivenolie
- 1 spsk honning
- 1 spsk hvidvinseddike
- 2 tsk salt
- 1 tsk løgpulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 1 spsk paprika
- 1 tsk Liquid smoke eller røget paprika
- barbecue sauce efter behag
Instructions
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
- Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
- Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
- Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
- Sæt kyllingen i ovnen ved 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
- Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler.- Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket, hvis du ønsker den mere saftig eller smagfuld.
- Fadet sættes tilbage i ovnen - nu udækket - ved 200 grader varmluft i 10 minutter, eller steges af på en rygende varm pande, for at give den lidt stegeskorpe og konsistens inden servering.
Notes
Server i burgerboller med coleslaw. I pitabrød eller tortillawraps med salat, i Taco skaller eller i Quesadillas