
Rød Linsegryde m. Kylling
En mættende og smagfuld LCHF opskrift
Ingredients
- 500 g Stegt Kyllingebryst i tern
- 200 g Røde linser
- 4 stk Gulerødder i tern
- 2 ds Hakkede tomater Mutti
- 2 stk Løg i tern
- 4 fed Hvidløg presset
- 2 stk Røde Peberfrugt i tern
- 2 ds Kokosmælk de små
- 1 bndt Persille hakket
- 2 tsk Garam Masala
- 4 tsk Salt
Instructions
- Skyl linserne grundigt i koldt vand.
- Bring linserne i kog under låg sammen med de hakkede tomater og kokosmælken (rør jævnligt ellers brænder linserne på)
- Skær løg, perfrugt og gulerødder i tern og tilsæt dem
- tilsæt resten af ingredienserne undtaget persille og kylling. - Lad retten småsimre i 20-30 minutter.
- tilsæt kylling og varm det godt igennem
- til sidst tilsættes den hakkede persille og retten serveres
Notes
Serveres evt. med et stykke lækkert brød