
Spansk kylling med chorizo
Ingredients
- 75 gr chorizo skåret i små stykker
- 2 fed hvidløg presset
- 1 stk løg hakket
- 2 stk kyllingebryst skåret i mundrette tern
- 1 stk peberfrugt hakket
- 1 ds hakkede tomater mutti 🙂
- 2 spsk ketchup
- 2 tsk paprika
- 1 tsk chilipulver eller efter smag
- 1 dl oliven kan (bør) udelades
- salt og peber
Instructions
- Varm en gryde op og svits chorizo heri.
- Tilsæt herefter hvidløg og løg og sauter dem klare i fedtet fra chorizoen. Har chorizoen ikke afgiftet fedtstof nok, så tilsæt lidt olivenolie.
- Tilsæt kyllingen og brun den godt.
- Kom peberfrugt, hakkede tomater, ketchup, paprika og chili i gryden og bring den i kog. Lad retten simre i ca. 25 minutter, til saucen er kogt ind og tyknet let.
- Tilsæt oliven (eller undlad dem helt), smag til med salt og peber.
Notes
Server med ris, brød og salat.