
Enchiladas m. Oksekød
Ingredients
Kødfyld:
- 500 g Hakket Oksekød
- 0,5 stk Løg stort
- 0,5 tsk Chilipulver
- 0,5 dl Oksebouillon
- 6 Tortillas Pandekager
- revet ost
Sovs:
- 0,5 stk Løg
- 3 fed Hvidløg
- 3,5 tsk Chilipulver
- 1 tsk Tørret Basilikum
- 0,5 tsk Salt
- 0,5 tsk Peber
- 1 tsk Spidskommen
- 1 tsk Koriander
- 1 ds Hakket tomater
- 1 ds Tomatpure
- 2 dl Oksebouillon
Instructions
Sovs:
- Løget snittes fint og sauteres sammen med de pressede hvidløg i lidt olie.
- Dåsetomaterne hældes i gryden, sammen med de tørrede krydderier.
- Oksebouillon og tomatpure kommes i, røres og det hele småkoges.
Kødfyld:
- Løg og hvidløg steges let af i lidt olie.
- Oksekødet tilsættes og brunes af.
- Krydderier og oksebouillon kommes i, og lad det småsimre i 5-10 minutter til væden er reduceret.
- Ovnen forvarmes ved 170°.
Samling af Enchilada:
- Lidt oksekød kommes på en tortillas pandekage sammen med en skefuld sovs og en smule cheddarost. Pandekagen rulles til en pølse, og lægges i fadet.
- Tortillas pandekagerne lægges ved siden af hinanden i fadet.
- Resten af saucen hældes over, og der drysses med lidt revet cheddar ost.
- Fadet stilles i ovnen og bages i 10 minutter.
Notes
Til retten serveres kogte ris og en let salat.