Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Enchiladas m. Oksekød
Print Recipe
Prep Time
45
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
Course
Hovedret
Servings
4
Ingredients
Kødfyld:
500
g
Hakket Oksekød
0,5
stk
Løg
stort
0,5
tsk
Chilipulver
0,5
dl
Oksebouillon
6
Tortillas Pandekager
revet ost
Sovs:
0,5
stk
Løg
3
fed
Hvidløg
3,5
tsk
Chilipulver
1
tsk
Tørret Basilikum
0,5
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
1
tsk
Spidskommen
1
tsk
Koriander
1
ds
Hakket tomater
1
ds
Tomatpure
2
dl
Oksebouillon
Instructions
Sovs:
Løget snittes fint og sauteres sammen med de pressede hvidløg i lidt olie.
Dåsetomaterne hældes i gryden, sammen med de tørrede krydderier.
Oksebouillon og tomatpure kommes i, røres og det hele småkoges.
Kødfyld:
Løg og hvidløg steges let af i lidt olie.
Oksekødet tilsættes og brunes af.
Krydderier og oksebouillon kommes i, og lad det småsimre i 5-10 minutter til væden er reduceret.
Ovnen forvarmes ved 170°.
Samling af Enchilada:
Lidt oksekød kommes på en tortillas pandekage sammen med en skefuld sovs og en smule cheddarost. Pandekagen rulles til en pølse, og lægges i fadet.
Tortillas pandekagerne lægges ved siden af hinanden i fadet.
Resten af saucen hældes over, og der drysses med lidt revet cheddar ost.
Fadet stilles i ovnen og bages i 10 minutter.
Notes
Til retten serveres kogte ris og en let salat.
Keyword
opdateret