BBQ Rub

Dry rub der er fortrinlig til kylling og svinekød (pulled pork, spareribs etc)
Prep Time 5 minutes
Total Time 5 minutes
Course Rub, Marinader & Krydderiblandinger

Ingredients
  

  • 2 spsk Paprika
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk Sennepspulver?
  • 1 spsk Løgpulver
  • 1 spsk Stødt Koriander bedst til svinekød, kan undlades
  • 1 spsk Peber grovkværnet
  • 2 tsk Groft salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Chilipulver

Instructions
 

  • Blandes grundig og hældes i et rent, tørt opbevaringsglas. Kan holde sig i flere måneder. Rystes meget grundigt før brug så det ikke klumper.

Notes

Sørg for at rub er gnedet godt ud over kødet og lad eventuel kødet trække i køleskabet i 12 til 24 timer så smagen fra krydderierne nemmere kan trænge ind i kødet.
Keyword opdateret