Satay-spyd m. kylling og peanutsauce

Lækker og hurtig ret
Prep Time 35 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 45 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

  • 600 g Kyllingebryst hakket
  • ½ tsk oriander stødt
  • ½ tsk spidskommen stødt
  • tsk karry
  • spsk frisk ingefær revet
  • fed fed hvidløg revet
  • æggeblomme
  • 2-3 spsk kokosmælk
  • Salt
  • 12 træspyd

  • Satay sauce:
  • 3 dl kokosmælk
  • 90 g peanutbutter
  • 1 stk Lime Saft & revet skal
  • tsk soja
  • ½ fed hvidløg
  • Salt

Instructions
 

  • Læg træspyd i koldt vand.
  • Vend det hakkede kyllingekød sammen med de tørrede krydderier.
  • Tilsæt æggeblomme, ingefær og hvidløg, og rør sammen. Kom 1-2 spsk. kokosmælk og lidt salt.
  • Fugt hænderne let og form farsen omkring træspyddene.
  • Steg kyllingespydene på en middel varm pande i stegeolie cirka 10 minutter.
  • Blend alle ingredienserne til sataysaucen , undtagen salt, sammen. Smag til med salt.
  • Server de ristede kyllingespyd overhældt med sataysauce, pyntet med hakkede peanuts og frisk koriander.

Notes

Serveres med jasmin ris og naanbrød
Keyword opdateret