Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Satay-spyd m. kylling og peanutsauce
Lækker og hurtig ret
Print Recipe
Prep Time
35
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
45
minutes
mins
Course
Hovedret
Servings
4
Ingredients
600
g
Kyllingebryst
hakket
½
tsk
oriander
stødt
½
tsk
spidskommen
stødt
1½
tsk
karry
1½
spsk
frisk ingefær
revet
1½
fed
fed hvidløg
revet
1½
æggeblomme
2-3
spsk
kokosmælk
Salt
12
træspyd
Satay sauce:
3
dl
kokosmælk
90
g
peanutbutter
1
stk
Lime
Saft & revet skal
1½
tsk
soja
½
fed hvidløg
Salt
Instructions
Læg træspyd i koldt vand.
Vend det hakkede kyllingekød sammen med de tørrede krydderier.
Tilsæt æggeblomme, ingefær og hvidløg, og rør sammen. Kom 1-2 spsk. kokosmælk og lidt salt.
Fugt hænderne let og form farsen omkring træspyddene.
Steg kyllingespydene på en middel varm pande i stegeolie cirka 10 minutter.
Blend alle ingredienserne til sataysaucen , undtagen salt, sammen. Smag til med salt.
Server de ristede kyllingespyd overhældt med sataysauce, pyntet med hakkede peanuts og frisk koriander.
Notes
Serveres med jasmin ris og naanbrød
Keyword
opdateret