
Krydderkarbonader
Både god på panden, eller på grill
Ingredients
- 500 g Hakket kalv & flæsk
- 50 g parmasan eller pecorinoost revet
- 1 stk æg til panering
- 2 spsk olie til stegning
- 2 spsk smør til stegning
- Krydderrasp :
- 50 g Cornflakes
- ¼ tsk løgpulver
- ¼ tsk Peberblanding
- ¼ tsk Paprika
- ¼ tsk Spidskommen
- ¼ tsk Cayennepeber
- ½ tsk Salt
- ½ tsk Sukker
Instructions
- Osten rives og blandes med kødet, der formes til krebinetter og stilles tildækket på et spækbræt.
- Ingredienserne til krydderraspen kommes i en blender eller food processor og kværnes til rasp.
- Krebinetterne vendes i sammenpisket æg og derefter i raspen.
- Steges på en pande i rigelig smør.
- eller på Grillen:
- Foliebakke af passende størrelse stilles direkte over varmen og heri smeltes olie og smøret.
- Krebinetterne brunes på begge sider til de har den rette farve (ca. 10 min)
- Krebinetterne flyttes herefter til den indirekte side af grillen hvor de griller videre i ca. 10 min for at blive gennemstegt.
Notes
Serveres med eksempelvis kartoffelmos og champignionsovs/tomatsovs, eller blot med en salat