Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Krydderkarbonader
Både god på panden, eller på grill
Print Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
35
minutes
mins
Course
Hovedret
Servings
4
Ingredients
500
g
Hakket kalv & flæsk
50
g
parmasan eller pecorinoost
revet
1
stk
æg
til panering
2
spsk
olie
til stegning
2
spsk
smør
til stegning
Krydderrasp :
50
g
Cornflakes
¼
tsk
løgpulver
¼
tsk
Peberblanding
¼
tsk
Paprika
¼
tsk
Spidskommen
¼
tsk
Cayennepeber
½
tsk
Salt
½
tsk
Sukker
Instructions
Osten rives og blandes med kødet, der formes til krebinetter og stilles tildækket på et spækbræt.
Ingredienserne til krydderraspen kommes i en blender eller food processor og kværnes til rasp.
Krebinetterne vendes i sammenpisket æg og derefter i raspen.
Steges på en pande i rigelig smør.
eller på Grillen:
Foliebakke af passende størrelse stilles direkte over varmen og heri smeltes olie og smøret.
Krebinetterne brunes på begge sider til de har den rette farve (ca. 10 min)
Krebinetterne flyttes herefter til den indirekte side af grillen hvor de griller videre i ca. 10 min for at blive gennemstegt.
Notes
Serveres med eksempelvis kartoffelmos og champignionsovs/tomatsovs, eller blot med en salat
Keyword
opdateret