Svinemørbrad m. flødeost (Sous vide)

Super lækker og mør med garanti
Prep Time 20 minutes
Cook Time 5 minutes
Sous Vide tid 1 hour 30 minutes
Course Hovedret

Equipment

  • 1 Sous Vide
  • 1 Vakumpakker

Ingredients
  

  • 2 stk Svinemørbrad
  • 2 spsk flødeost pikant
  • 6 tsk Steak rub krydderi
  • ½ meter kødsnøre
  • 2 stk vakuumposer

Instructions
 

  • Rens mørbrad for bimørbrad, sener etc.
  • Skær ned i mørbraden på langs (ikke helt igennem) så den foldes ud som en "lomme"
  • En spsk. flødeost fordeles nu i lommen og 1 tsk steakrub krydderi fordeles ligeledes heri.
  • luk lommen og snør den til med kødsnørre.
  • kom hver mørbrad i sin egen vakuumpose og forsegl den.
  • Sæt sous vide på 60° og lad mørbraderne hygge sig her i ~ 1½ time.
  • Når tiden er gået, tages mørbraden op, tørres af og dryrubbes i ca. 2 tsk. steak rub krydderi.
  • Sæt en pande over og lad den blive varm - tilsæt ca. 30g. smør og når smøret er brunet af, lægger du mørbraderne på panden, og steger den hurtig af på alle sider (ca. 30-40 sekunder pr. side bør være nok (du ønsker en flot stegeskorpe).
  • Tag dem af og lad hvile i ca 5 min på en tallerken under staniol inden servering/udskæring.

Notes

Serveres evt. med Hasselbagte kartofler og en Champignion sauce. eller en "Pasta med svampesauce".
Keyword opdateret