
Svinemørbrad m. flødeost (Sous vide)
Super lækker og mør med garanti
Equipment
- 1 Sous Vide
- 1 Vakumpakker
Ingredients
- 2 stk Svinemørbrad
- 2 spsk flødeost pikant
- 6 tsk Steak rub krydderi
- ½ meter kødsnøre
- 2 stk vakuumposer
Instructions
- Rens mørbrad for bimørbrad, sener etc.
- Skær ned i mørbraden på langs (ikke helt igennem) så den foldes ud som en "lomme"
- En spsk. flødeost fordeles nu i lommen og 1 tsk steakrub krydderi fordeles ligeledes heri.
- luk lommen og snør den til med kødsnørre.
- kom hver mørbrad i sin egen vakuumpose og forsegl den.
- Sæt sous vide på 60° og lad mørbraderne hygge sig her i ~ 1½ time.
- Når tiden er gået, tages mørbraden op, tørres af og dryrubbes i ca. 2 tsk. steak rub krydderi.
- Sæt en pande over og lad den blive varm - tilsæt ca. 30g. smør og når smøret er brunet af, lægger du mørbraderne på panden, og steger den hurtig af på alle sider (ca. 30-40 sekunder pr. side bør være nok (du ønsker en flot stegeskorpe).
- Tag dem af og lad hvile i ca 5 min på en tallerken under staniol inden servering/udskæring.
Notes
Serveres evt. med Hasselbagte kartofler og en Champignion sauce. eller en "Pasta med svampesauce".