Skær ned i mørbraden på langs (ikke helt igennem) så den foldes ud som en "lomme"
En spsk. flødeost fordeles nu i lommen og 1 tsk steakrub krydderi fordeles ligeledes heri.
luk lommen og snør den til med kødsnørre.
kom hver mørbrad i sin egen vakuumpose og forsegl den.
Sæt sous vide på 60° og lad mørbraderne hygge sig her i ~ 1½ time.
Når tiden er gået, tages mørbraden op, tørres af og dryrubbes i ca. 2 tsk. steak rub krydderi.
Sæt en pande over og lad den blive varm - tilsæt ca. 30g. smør og når smøret er brunet af, lægger du mørbraderne på panden, og steger den hurtig af på alle sider (ca. 30-40 sekunder pr. side bør være nok (du ønsker en flot stegeskorpe).
Tag dem af og lad hvile i ca 5 min på en tallerken under staniol inden servering/udskæring.
Notes
Serveres evt. med Hasselbagte kartofler og en Champignion sauce. eller en "Pasta med svampesauce".