
Cremet Italiensk Kyllingesuppe
En af de virkelig gode på en kold dag 🙂
Ingredients
- 500 g kyllingebrystfilet
- 2 fed hvidløg
- 2 stk porrer
- 1 spsk olivenolie til stegning
- 1 stk knoldselleri
- 3 stk Store gulerødder
- 1,5 liter grøntsagsbouillon
- 200 g suppehorn
- 2,5 dl piskefløde
- 200 g frisk spinat
- 1 stk citron
- salt og peber
- evt. 1 håndfuld bredbladet persille
Instructions
- Pil og pres hvidløg. Rens porrer; skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver.
- Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde.
- skræl knoldselleri, og skær i tern. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Lad knoldselleri og gulerødder stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon.
- Læg kyllingebryster i gryden. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingekødet er gennemstegt.
- Tag kyllingekødet op af gryden, og trevl det med to gafler. Hæld suppehorn i gryden, og lad dem koge med, til de er kogt næsten al dente.
- Hæld fløde, trevlet kyllingekød og groft hakket spinat i gryden. Rør rundt i gryden, til spinaten falder sammen.
- Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber. Servér evt. med bredbladet persille på toppen.
Notes
Billedet er lånt fra Madens Verden