Pil og pres hvidløg. Rens porrer; skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver.
Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde.
skræl knoldselleri, og skær i tern. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Lad knoldselleri og gulerødder stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon.
Læg kyllingebryster i gryden. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingekødet er gennemstegt.
Tag kyllingekødet op af gryden, og trevl det med to gafler. Hæld suppehorn i gryden, og lad dem koge med, til de er kogt næsten al dente.
Hæld fløde, trevlet kyllingekød og groft hakket spinat i gryden. Rør rundt i gryden, til spinaten falder sammen.
Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber. Servér evt. med bredbladet persille på toppen.