Go Back

Cremet Italiensk Kyllingesuppe

En af de virkelig gode på en kold dag :)
Prep Time 30 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course Hovedret, Suppe
Servings 6

Ingredients
  

  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk porrer
  • 1 spsk olivenolie til stegning
  • 1 stk knoldselleri
  • 3 stk Store gulerødder
  • 1,5 liter grøntsagsbouillon
  • 200 g suppehorn
  • 2,5 dl piskefløde
  • 200 g frisk spinat
  • 1 stk citron
  • salt og peber
  • evt. 1 håndfuld bredbladet persille

Instructions
 

  • Pil og pres hvidløg. Rens porrer; skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver.
  • Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde.
  • skræl knoldselleri, og skær i tern. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver. Lad knoldselleri og gulerødder stege med i gryden i et par minutter. Tilsæt grøntsagsbouillon.
  • Læg kyllingebryster i gryden. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre, og kyllingekødet er gennemstegt.
  • Tag kyllingekødet op af gryden, og trevl det med to gafler. Hæld suppehorn i gryden, og lad dem koge med, til de er kogt næsten al dente.
  • Hæld fløde, trevlet kyllingekød og groft hakket spinat i gryden. Rør rundt i gryden, til spinaten falder sammen.
  • Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber. Servér evt. med bredbladet persille på toppen.

Notes

Billedet er lånt fra Madens Verden
Keyword opdateret