
Chokolade Cookies
Klassiske chokolade cookies, der er svære ikke at holde af
Ingredients
- 175 g Chokolade
- 150 g Mel
- 0,25 tsk tsk Bagepulver
- 1 knsp Salt
- 2 tsk Vanillesukker
- 125 g Smør
- 100 g Brun farin
- 75 g Sukker
- 1 stk Æg
Instructions
- Chokoladen hakkes.
- Mel, bagepulver, vanille og salt blandes i en lille skål.
- Smøret smeltes.
- Ægget deles, og æggeblommen piskes med brun farin og sukker i en stor skål. Æggehviden tilsættes herefter sukkerblandingen.
- Melblandingen tilsættes og det smeltede smør tilsættes.
- Den hakkede chokolade vendes i med en dejskraber
- Lav 12 små “dejtårne” på 2 bageplader med bagepapir,
- Bages i ca. 12 min ved 180° på nederste rille i ovnen.
Notes
Lad dem køle godt af, da de er bløde når de kommer ud af ovnen... men bare rolig sprødheden kommer 🙂