
Chokoladekage uden mel
En tung sag -perfekt til en dessert med vanille is og lidt bær
Ingredients
- 200 g mørk chokolade
- 100 g smør
- 200 g sukker
- 4 æg
Instructions
- Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.
- Tilsæt sukkeret og rør æggene i ét ad gangen, og forsæt med at røre, til dejen er ensartet.
- Fordel dejen i en kagering/springform (20 cm i diameter) med bagepapir i bunden, og bag kagen i ca. 25 minutter ved 175 grader.
- Lad den sætte sig i køleskabet natten over.
Notes
Forsøg at holde fingrene fra kagen det første døgns tid. Både smag
og konsistens udvikles og forbedres efter en overnatning i køleskabet. Chokoladen er stjernen i kagen, så brug den allerbedste, du kan opstøve.
og konsistens udvikles og forbedres efter en overnatning i køleskabet. Chokoladen er stjernen i kagen, så brug den allerbedste, du kan opstøve.