Go Back

Chokoladekage uden mel

En tung sag -perfekt til en dessert med vanille is og lidt bær
Prep Time 15 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 40 minutes
Course Kage & Dessert
Servings 8

Ingredients
  

  • 200 g mørk chokolade
  • 100 g smør
  • 200 g sukker
  • 4 æg

Instructions
 

  • Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.
  • Tilsæt sukkeret og rør æggene i ét ad gangen, og forsæt med at røre, til dejen er ensartet.
  • Fordel dejen i en kagering/springform (20 cm i diameter) med bagepapir i bunden, og bag kagen i ca. 25 minutter ved 175 grader.
  • Lad den sætte sig i køleskabet natten over.

Notes

Forsøg at holde fingrene fra kagen det første døgns tid. Både smag
og konsistens udvikles og forbedres efter en overnatning i køleskabet.
Chokoladen er stjernen i kagen, så brug den allerbedste, du kan opstøve.
Keyword opdateret