Cremet pasta m. kylling og spinat

En simplistisk italiensk ret, der med et strejf af citron altid begejstrer (og så er den hurtig at lave)
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Course Hovedret, pastaret

Ingredients
  

  • 400 g Spaghetti
  • 600 g Kyllingebryst
  • 250 g Spinat
  • dl Fløde
  • 50 g Parmasan
  • 2 fed Hvidløg
  • ½ stk Citron
  • 1 spsk Smør
  • salt & peber

Instructions
 

  • Sæt en gryde med vand til at koge.
  • Skyl Spinatbladene og riv citronenskal på et fint rivejern og hak hvidløg fint.
  • Rens kyllingebryst og skær herefter i små mundrette stykker og krydr med salt og peber.
  • Kom spaghettien i det kogende vand og kog efter anvisning på pakken
  • Sæt en Sauterpande eller mellemstor gryde over på mellem-høj varme. Kom smør i gryden og svits hvidløget hurtig af. Tilsæt kyllingestykkerne og steg til kyllingen er gennemstegt.
  • Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmasan – rør rundt og lad retten simre i ca. 5 min. og smag til med salt og peber. (bliver den for tyk, kan du spæde til med lidt af kogevandet fra pastan´en)
  • Hæld vandet fra spaghettien når den er klar, og kom den straks i panden med saucen.

Notes

Anret med lidt revet parmesan på, toppen og evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola