
Cremet pasta m. kylling og spinat
En simplistisk italiensk ret, der med et strejf af citron altid begejstrer (og så er den hurtig at lave)
Ingredients
- 400 g Spaghetti
- 600 g Kyllingebryst
- 250 g Spinat
- 2½ dl Fløde
- 50 g Parmasan
- 2 fed Hvidløg
- ½ stk Citron
- 1 spsk Smør
- salt & peber
Instructions
- Sæt en gryde med vand til at koge.
- Skyl Spinatbladene og riv citronenskal på et fint rivejern og hak hvidløg fint.
- Rens kyllingebryst og skær herefter i små mundrette stykker og krydr med salt og peber.
- Kom spaghettien i det kogende vand og kog efter anvisning på pakken
- Sæt en Sauterpande eller mellemstor gryde over på mellem-høj varme. Kom smør i gryden og svits hvidløget hurtig af. Tilsæt kyllingestykkerne og steg til kyllingen er gennemstegt.
- Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmasan – rør rundt og lad retten simre i ca. 5 min. og smag til med salt og peber. (bliver den for tyk, kan du spæde til med lidt af kogevandet fra pastan´en)
- Hæld vandet fra spaghettien når den er klar, og kom den straks i panden med saucen.
Notes
Anret med lidt revet parmesan på, toppen og evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola