Skyl Spinatbladene og riv citronenskal på et fint rivejern og hak hvidløg fint.
Rens kyllingebryst og skær herefter i små mundrette stykker og krydr med salt og peber.
Kom spaghettien i det kogende vand og kog efter anvisning på pakken
Sæt en Sauterpande eller mellemstor gryde over på mellem-høj varme. Kom smør i gryden og svits hvidløget hurtig af. Tilsæt kyllingestykkerne og steg til kyllingen er gennemstegt.
Tilsæt spinat, fløde, citronskal, citronsaft og parmasan - rør rundt og lad retten simre i ca. 5 min. og smag til med salt og peber. (bliver den for tyk, kan du spæde til med lidt af kogevandet fra pastan´en)
Hæld vandet fra spaghettien når den er klar, og kom den straks i panden med saucen.
Notes
Anret med lidt revet parmesan på, toppen og evt. lidt friskkværnet peber og/eller frisk rucola