Eftermiddagsboller

Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour 40 minutes
Total Time 2 hours
Course Bagværk
Servings 18

Ingredients
  

  • 3 dl Vand
  • 25 g Gær
  • dl Ymer/ A38 / Ylette
  • 25 g Smeltet smør
  • tsk Salt
  • 1 dl Havreklid
  • 2 dl Fuldkornshvedemel
  • 440 g Hvedemel
  • 1 stk Æg til pensling

Instructions
 

  • Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingridienser og ælt dejen igennem, til den ersmidig.
  • Stil dejen til hævning tildækket og lunt i ca 1 time.
  • Form dejen til 18 boller og sæt dem på bageplade.
  • Lad dem efterhæve ca. 20 min.
  • Bollerne pensles til slut med æg og bages i ca 20 min ved 200°
Keyword opdateret