Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Eftermiddagsboller
Print Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
1
hour
hr
40
minutes
mins
Total Time
2
hours
hrs
Course
Bagværk
Servings
18
Ingredients
3
dl
Vand
25
g
Gær
1½
dl
Ymer/ A38 / Ylette
25
g
Smeltet smør
1½
tsk
Salt
1
dl
Havreklid
2
dl
Fuldkornshvedemel
440
g
Hvedemel
1
stk
Æg til pensling
Instructions
Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingridienser og ælt dejen igennem, til den ersmidig.
Stil dejen til hævning tildækket og lunt i ca 1 time.
Form dejen til 18 boller og sæt dem på bageplade.
Lad dem efterhæve ca. 20 min.
Bollerne pensles til slut med æg og bages i ca 20 min ved 200°
Keyword
opdateret