
Grøntsagssuppe m. Kylling
Ingredients
- 3 stk tomater store
- 1 stk porre
- ⅛ stk Knoldselleri
- 5 stk gulerødder
- 5 fed hvidløg
- 2 stk laurbærblade
- 200 gram kyllingebryst
- 1 stk kyllingebouillon terning
- Kogende vand så det dækker
Instructions
- Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i en suppegryde sammen med de rå kyllingebryster, laurbærblade og bouillon.
- Suppen koger en halv times tid, til grøntsagerne er møre.
- Kyllingestykkerne tages op, og det meste af kogevandet hældes op i en kande.
- Suppen blendes og justeres med kogevandet til den ønskede konsistens og smages eventuelt til med lidt salt, peber og grøntsags bouillon.
- Kyllingen skæres i små tern og lægges tilbage i suppen - eventuelt sammen med et par dl frosne ærter ell majs.
Notes
Serveres med et ordentligt drys persille.