Go Back

Grøntsagssuppe m. Kylling

Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Course Hovedret, Suppe
Servings 4

Ingredients
  

  • 3 stk tomater store
  • 1 stk porre
  • stk Knoldselleri
  • 5 stk gulerødder
  • 5 fed hvidløg
  • 2 stk laurbærblade
  • 200 gram kyllingebryst
  • 1 stk kyllingebouillon terning
  • Kogende vand så det dækker

Instructions
 

  • Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i en suppegryde sammen med de rå kyllingebryster, laurbærblade og bouillon.
  • Suppen koger en halv times tid, til grøntsagerne er møre.
  • Kyllingestykkerne tages op, og det meste af kogevandet hældes op i en kande.
  • Suppen blendes og justeres med kogevandet til den ønskede konsistens og smages eventuelt til med lidt salt, peber og grøntsags bouillon.
  • Kyllingen skæres i små tern og lægges tilbage i suppen - eventuelt sammen med et par dl frosne ærter ell majs.

Notes

Serveres med et ordentligt drys persille.
Keyword opdateret