Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Grøntsagssuppe m. Kylling
Print Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
Course
Hovedret, Suppe
Servings
4
Ingredients
3
stk
tomater
store
1
stk
porre
⅛
stk
Knoldselleri
5
stk
gulerødder
5
fed
hvidløg
2
stk
laurbærblade
200
gram
kyllingebryst
1
stk
kyllingebouillon
terning
Kogende vand så det dækker
Instructions
Grøntsagerne skæres i mindre stykker og lægges i en suppegryde sammen med de rå kyllingebryster, laurbærblade og bouillon.
Suppen koger en halv times tid, til grøntsagerne er møre.
Kyllingestykkerne tages op, og det meste af kogevandet hældes op i en kande.
Suppen blendes og justeres med kogevandet til den ønskede konsistens og smages eventuelt til med lidt salt, peber og grøntsags bouillon.
Kyllingen skæres i små tern og lægges tilbage i suppen - eventuelt sammen med et par dl frosne ærter ell majs.
Notes
Serveres med et ordentligt drys persille.
Keyword
opdateret