Krydderkarbonader

Både god på panden, eller på grill
Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 35 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

  • 500 g Hakket kalv & flæsk
  • 50 g parmasan eller pecorinoost revet
  • 1 stk æg til panering
  • 2 spsk olie til stegning
  • 2 spsk smør til stegning
  • Krydderrasp :
  • 50 g Cornflakes
  • ¼ tsk løgpulver
  • ¼ tsk Peberblanding
  • ¼ tsk Paprika
  • ¼ tsk Spidskommen
  • ¼ tsk Cayennepeber
  • ½ tsk Salt
  • ½ tsk Sukker

Instructions
 

  • Osten rives og blandes med kødet, der formes til krebinetter og stilles tildækket på et spækbræt.
  • Ingredienserne til krydderraspen kommes i en blender eller food processor og kværnes til rasp.
  • Krebinetterne vendes i sammenpisket æg og derefter i raspen.
  • Steges på en pande i rigelig smør.
  • eller på Grillen:
  • Foliebakke af passende størrelse stilles direkte over varmen og heri smeltes olie og smøret.
  • Krebinetterne brunes på begge sider til de har den rette farve (ca. 10 min)
  • Krebinetterne flyttes herefter til den indirekte side af grillen hvor de griller videre i ca. 10 min for at blive gennemstegt.

Notes

Serveres med eksempelvis kartoffelmos og champignionsovs/tomatsovs, eller blot med en salat
Keyword opdateret