
Pizza Sauce
Nem og smagfuld - Langt bedre end de færdigkøbte, der ofte indeholder store mængder sukker
Ingredients
- 1 ds hakkede tomater mutti naturligvis
- 1 stk løg
- 2 stk hvidløg
- 1 tsk sukker
- 1 spsk Oregano
- 1 spsk Basilikum
- 3 spsk olivenolie
- salt & peber
Instructions
- Hak løg og hvidløg.
- Hæld olivenolie i en kasserolle og sæt den over på lidt under middel varme.
- Tilsæt Løg og hvidløg og steg dem møre uden de tager for meget farve.
- tilsæt de hakkede tomater, oregano, basilikum og sukker og lad det hele simre under låg i 15-20 min.
- Saucen blendes nu med en stavblender til den er glat og cremet.
- smag til med salt og peber
Notes
Giver nok sauce til 4 pizzaer af "normal" størrelse jf. opskriften på Pizzadej
Kan uden problemer fryses ned til senere brug
Kan uden problemer fryses ned til senere brug