Pizza Sauce
Nem og smagfuld - Langt bedre end de færdigkøbte, der ofte indeholder store mængder sukker
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
- 1 ds hakkede tomater mutti naturligvis
- 1 stk løg
- 2 stk hvidløg
- 1 tsk sukker
- 1 spsk Oregano
- 1 spsk Basilikum
- 3 spsk olivenolie
- salt & peber
Hak løg og hvidløg.
Hæld olivenolie i en kasserolle og sæt den over på lidt under middel varme.
Tilsæt Løg og hvidløg og steg dem møre uden de tager for meget farve.
tilsæt de hakkede tomater, oregano, basilikum og sukker og lad det hele simre under låg i 15-20 min.
Saucen blendes nu med en stavblender til den er glat og cremet.
smag til med salt og peber
Giver nok sauce til 4 pizzaer af "normal" størrelse jf. opskriften på Pizzadej
Kan uden problemer fryses ned til senere brug