Skær bacon i tern/strimler og steg det sprødt. Fisk de stegte bacontern op og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Brun oksekødet på panden i baconfedtet, til det er gennemstegt.
Hak løg og hvidløg fint. Snit hvidkålen helt fint på et mandolinjern eller evt. i foodprocessor.
Opvarm smør i en suppegryde og steg først de hakkede løg og hvidløg heri, til løgene er blevet klare.
Kom det brunede oksekød, inkl. stegefedtet i suppegryden til løgene sammen med det fintsnittede hvidkål, krydderier, bouillon, tomatpuré, cheddar og flødeost. Vend det hele godt sammen og lad det koge op. Skru ned for temperaturen og lad suppen simre i 20-30 minutter.
Smag til med salt og peber.
Rengør forårsløg (du skal faktisk kun bruge den grønne del) og finhak dem
Drys med det sprødstegte bacon, revet cheddar og finthakket forårsløg på toppen.
Notes
Server evt. et godt stykke brød til (ikke hvis du følger LCHF naturligvis :)