Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
Sæt kyllingen i ovnen ved 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler.- Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket, hvis du ønsker den mere saftig eller smagfuld.
Fadet sættes tilbage i ovnen - nu udækket - ved 200 grader varmluft i 10 minutter, eller steges af på en rygende varm pande, for at give den lidt stegeskorpe og konsistens inden servering.
Notes
Server i burgerboller med coleslaw. I pitabrød eller tortillawraps med salat, i Taco skaller eller i Quesadillas