Go Back

Glasur til kagepynt

Denne version kaldes også Royal Icing. - Den kan med fordel benyttes hvis der skal laves detaljer/pyntning, da den efter påføring tørrer hurtigt og holder formen.
Prep Time 10 minutes
Course Kage & Dessert

Ingredients
  

  • 1 bg past. æggehvider
  • 150 g flormelis
  • evt. 1 dråbe smagsstof vanille essens, limesaft, rom essens etc

Instructions
 

  • Pisk æggehviden luftig i en skål med en håndmixer (ikke stiv, bare luftig)
  • tilsæt nu flormelis lidt af gangen under fortsat let piskning, indtiil den ønskede konsistens er nået... jo længere du pisker, jo tykkere bliver den... hvilket ikke nødvendigvis er ønskværdigt.
  • tilsæt smagsstof efter eget valg (eller undlad)
  • kom nu glasuren i en plastpose/sprøjtepose og luk til... klip først hul når den skal bruges... kan sagten ligge i et par timer før brug.

Notes

Ønskes Chokoladeglasur fjernes ~20g flormelis fra opskriften og det erstattes med 1 spsk kakaopulver istedet.
Keyword opdateret